15
mei

Informatiemarkt Venlo

Informatiemarkt Gemeente Venlo

Op 24 april heb ik samen met mijn collega’s Ingeborg Voogt en Kelly Reinders de informatiemarkt Jeugd en WMO van de gemeente Venlo bezocht. Op deze markt konden zorgaanbieders kennis met elkaar maken en informatie delen over hun dienstverlening, bijvoorbeeld met het geven van een pitch over hun dienstverlening aan de andere aanbieders, aan maatschappelijke organisaties en de gemeentelijke wijkteams. Zo willen we met zijn allen zorgen voor meer verbinding en meer uitwisseling.

Op deze informatiemarkt hebben we Jan Arends vertegenwoordigd voor zowel Jeugd als WMO. Jeugdhulp voeren we samen met onze zusterorganisatie Max Ernst GGZ uit. Jan Arends doet daarbij de begeleiding en Max Ernst GGZ de behandeling. Jan Arends is een nieuwe zorgaanbieder in de regio Noord-Limburg en dat was te merken want er was veel interesse voor onze dienstverlening. Het was gezellig druk tijdens onze pitch en bij onze stand!

We vonden het een goede bijeenkomst. We hebben veel nieuwe contacten gelegd met zorgaanbieders in de regio en ook met maatschappelijke organisaties. Naar aanleiding van deze bijeenkomst zijn er afspraken en verbindingen tot stand gekomen voor samenwerking. Ik kijk uit naar de ontwikkelingen die dit verder met zich mee gaat brengen. Ik vind het mooi om te zien hoeveel interesse zorgprofessionals hebben in elkaars werk en hoe er naar mogelijkheden wordt gezocht om samen te werken voor een beter welzijn voor de mensen. Laten we dit met zijn allen vasthouden!

Yvette Valckx

JA Coach Noord-Limburg

terug naar overzicht

90% van onze cliënten beoordeelt onze begeleiding als goed tot zeer goed